In de cursus Meubelmaken leer je hoe je een idee creatief en professioneel kunt omzetten in een eindproduct met een mooie vormgeving en afwerking.

De eerste avond besteden we aandacht aan het ontwerp­, de aanschaf en het kiezen van materialen. In de avonden daarna volgt instructie van het benodigde elektrisch handgereedschap en de aanwezige stationaire machines (formaatzaag, vlak- en vandiktebank, etc.). Tegelijk ga je werken aan je meubelstuk. Al werkend krijg je advies over bijvoorbeeld manieren van verbinden, verlijmen en afwerken.

Geen ervaring? Geen probleem. Door de kleine groep (vier cursisten) kunnen wij (twee cursusleiders) elke cursist tijdens de cursus op zijn of haar eigen niveau begeleiden. 

 

“De cursus meubelmaken is leuk, leerzaam en praktisch. Je maakt onder professionele begeleiding een meubel naar eigen inzicht en daar leer je veel van.”

Inspirerende voorbeelden
Ronde tafel – the making of


Praktische informatie

Het maken van een meubel duurt vaak langer dan 10 weken. Inschrijving is daarom het hele jaar door mogelijk. Als een van de cursisten klaar is met zijn of haar meubelstuk kan de volgende op de lijst van inschrijving deelnemen. De cursusleider neemt daarvoor tijdig contact met u op. Betalingsverplichting start vanaf het moment van deelname.

De cursus wordt voorlopig alleen gegeven op donderdagavond. Mels Wellian is de cursusleider. Voor de maandagavond zijn we wegens zwangerschapsverlof nog op zoek naar een (tijdelijke) cursusleider.

 

Wanneer          opgave kan het hele jaar door, afhankelijk van beschikbare plek op donderdagavond 19– 22 uur
Duur                10 weken
Kosten             €285,- excl. materialen
Deelnemers     max. 4 per cursusavond
Cursusleider    Mels Wellian

 

Meer informatie over donderdagavond?

Neem voor meer informatie over de cursus op donderdagavond contact op met Mels Wellian tel. 06-2489 2885, email: info@melswellian.nl

Vul voor de cursus op donderdagavond van Mels Wellian het speciale inschrijfformulier in!

 

Meer informatie over maandagavond?

Neem voor meer informatie over de plannen voor de cursus op maandagavond contact op met Fennie den Hartog, tel. 06-53830792.

Mocht je belangstelling hebben om zelf deze cursus (tijdelijk) te geven, dan kun je ook met haar contact opnemen.