Vanaf 26 juni zijn we op de laatste zaterdag van de maand weer open. Dan kunnen mensen weer tussen 13:00 en 16:00 uur hun spullen komen laten repareren. Ook kledingreparaties zijn weer mogelijk.

Weggooien? Mooi niet!

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas weten veel mensen niet meer hoe dat repareren moet. Als het lukt om je spullen weer bruikbaar te maken, geeft dat enorm veel voldoening.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Repair Café wil laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

 

“Ik ben geweldig geholpen vanmiddag

met mijn kacheltje!”

 

Elke laatste zaterdag van de maand

Heb je een kapot meubel, elektrisch apparaat,  kledingstuk, fiets of speelgoed? Neem het mee en leg het voor aan het van team van enthousiaste reparateurs. Of kom helpen met reparaties en ideeën opdoen. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden maar met een vrijwillige bijdrage helpt u het Repair Café in stand te houden.

Data voor de volgende Repair Cafés:

Zaterdag 25 september 13:00 – 16:00 uur

Zaterdag 30 oktober 13:00 – 16:00 uur

Zaterdag 27 november 13:00 – 16:00 uur

 

Adres: Stadswerkplaats, de Waarden 309, Zutphen, tel. 0575-845526

Volg het Repair Café ook op Facebook

 

 

Oproep
Voor ons succesvolle maandelijkse Repair Café zoeken we nog handige mensen die
het leuk vinden om anderen te leren repareren.
Zij kunnen contact met ons opnemen,  tel. 06-83810575 (coördinator Ton Schaap)