Door de Coronacrisis kon het Repair Cafe al een aantal keren niet doorgaan. We laten het weten als u weer terechtkunt. Wel kunt u op vrijdag tussen 10 en 12 uur uw spullen inleveren bij het Repair Loket na een telefonische afspraak.

Wat doe je met een ventilator die niet meer werkt? Met een broek waar een scheur in zit? Met dat mooie maar beschadigde tafeltje van oma? Weggooien? Mooi niet! Kom ermee naar het maandelijkse Repair Café.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas weten veel mensen niet meer hoe dat repareren moet. Als het lukt omje spullen weer bruikbaar te maken, geeft dat enorm veel voldoening.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Repair Café wil laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

 

“Ik ben geweldig geholpen vanmiddag

met mijn kacheltje!”

 

Elke laatste zaterdag van de maand

Heb je een kapot meubel, elektrisch apparaat,  kledingstuk, fiets of speelgoed? ]Neem het mee en leg het voor aan het van team van enthousiaste reparateurs. Of kom helpen met reparaties en ideeën opdoen. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden maar met een vrijwillige bijdrage helpt u het Repair Café in stand te houden.

 

Adres: Stadswerkplaats, de Waarden 309, Zutphen, tel. 0575-845526

Volg het Repair Café ook op Facebook

 

Reparatieloket

Ons maandelijkse Repair Café al een aantal keer niet door gegaan. Veel mensen ruimen hun zolder of schuur op en komen dan weer van allerlei kapotte maar wel waardevolle spullen tegen. Ze kunnen die lang niet altijd zelf repareren en het blijft zonde ze weg te gooien. Wij hebben goede reparateurs die hier graag mee aan de slag gaan. Die reparatie was gratis met een vrijwillige bijdrage, maar nu de werkplaats plotseling geen inkomsten meer heeft vragen wij minimaal € 5,- per reparatie. Met deze bijdrage draagt u bij aan de instandhouding van onze werkplaats.

Openingstijden

Het loket voor het Fixlab/Repair Café is open iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur alleen na telefonische afspraak (Peter van den Bosch, 06-53648137).

Lokatie: De Waarden 309, Zutphen

 

Oproep
Voor ons succesvolle maandelijkse Repair Café zoeken we nog handige mensen die
het leuk vinden om anderen te leren repareren.
Zij kunnen contact met ons opnemen,  tel. 06-83810575 (coördinator Ton Schaap)