Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan het Repair Café op 24 oktober helaas niet doorgaan. Het reparatieloket blijf wel open. Na een telefonische afspraak kunnen mensen op vrijdag tussen 10 en 12 uur hun kapotte spullen inleveren. Hiervoor vragen we een minimale bijdrage van 5 euro. Wil je een afspraak maken voor het reparatieloket? Neem dan contact op met Peter van den Bosch, 06-53648137.

We willen zo snel mogelijk als het kan weer elke laatste zaterdag van de maand een Repair Café organiseren.

Weggooien? Mooi niet!

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas weten veel mensen niet meer hoe dat repareren moet. Als het lukt om je spullen weer bruikbaar te maken, geeft dat enorm veel voldoening.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Repair Café wil laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

 

“Ik ben geweldig geholpen vanmiddag

met mijn kacheltje!”

 

Elke laatste zaterdag van de maand

Heb je een kapot meubel, elektrisch apparaat,  kledingstuk, fiets of speelgoed? Neem het mee en leg het voor aan het van team van enthousiaste reparateurs. Of kom helpen met reparaties en ideeën opdoen. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden maar met een vrijwillige bijdrage helpt u het Repair Café in stand te houden.

 

Adres: Stadswerkplaats, de Waarden 309, Zutphen, tel. 0575-845526

Volg het Repair Café ook op Facebook

 

 

Oproep
Voor ons succesvolle maandelijkse Repair Café zoeken we nog handige mensen die
het leuk vinden om anderen te leren repareren.
Zij kunnen contact met ons opnemen,  tel. 06-83810575 (coördinator Ton Schaap)