Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon het Repair Café helaas meer dan een half jaar niet doorgaan. Op 26 juni beginnen we weer! Dan kunnen mensen weer tussen 13:00 en 16:00 uur hun spullen komen laten repareren. Kledingreparaties kunnen nog niet worden uitgevoerd.

Voor de veiligheid hebben we de gang van zaken iets aangepast. Je zult met je kapotte spullen eerst buiten moet wachten, het formulier met contact gegevens invullen, totdat je aan de beurt bent. Dan kun je met een mondkapje op naar binnen waar gerepareerd wordt. De reparateurs dragen een mondkapje en zijn natuurlijk coronavrij. 

Weggooien? Mooi niet!

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas weten veel mensen niet meer hoe dat repareren moet. Als het lukt om je spullen weer bruikbaar te maken, geeft dat enorm veel voldoening.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Repair Café wil laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

 

“Ik ben geweldig geholpen vanmiddag

met mijn kacheltje!”

 

Elke laatste zaterdag van de maand

Heb je een kapot meubel, elektrisch apparaat,  kledingstuk, fiets of speelgoed? Neem het mee en leg het voor aan het van team van enthousiaste reparateurs. Of kom helpen met reparaties en ideeën opdoen. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden maar met een vrijwillige bijdrage helpt u het Repair Café in stand te houden.

 

Adres: Stadswerkplaats, de Waarden 309, Zutphen, tel. 0575-845526

Volg het Repair Café ook op Facebook

 

 

Oproep
Voor ons succesvolle maandelijkse Repair Café zoeken we nog handige mensen die
het leuk vinden om anderen te leren repareren.
Zij kunnen contact met ons opnemen,  tel. 06-83810575 (coördinator Ton Schaap)