De Stadswerkplaats organiseert ambachtelijke en creatieve cursussen. Deelnemers leren (zelfstandig) werken met machines en materialen. Ervaren vaklieden geven de deelnemers nieuwe inzichten en leren hen technieken en de benodigde vaardigheden aan. Ze stimuleren het nadenken denken over het ontwerp en helpen met het ontwikkelen en realiseren daarvan.

Door de Corona-crisis moesten we in maart alle cursussen stopzetten. Voor het komende seizoen zijn we bezig om te bekijken hoe we weer cursussen kunnen geven die aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. We houden u op de hoogte.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor alle inwoners van Zutphen en omgeving. Voor alle leeftijden en van beginners tot gevorderden. Dus aarzel niet en doe mee.

De stadswerkplaats biedt cursussen op het gebied van:

Meedoenregeling

Ben je  inwoner van de gemeente Zutphen en is je inkomen lager dan 110% van het minimumloon? Dan kun je profiteren van de Meedoenregeling. Per jaar kun je een vergoeding krijgen voor activiteiten en lidmaatschappen, ook voor cursussen van de Stadswerkplaats. Klik hier voor meer informatie over deze regeling.

Neem voor meer informatie contact op met de cursuscoördinator Fennie den Hartog, tel. 06-53830792 of e-mail naar infocursus@stadswerkplaats-zutphen.nl.