Vind je het leuk om te naaien? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Doe dan mee met de Naaicursus. Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Deelnemers kunnen op hun eigen niveau werken.

Tijdens deze cursus leer je patronen lezen, omgaan met de naaimachine en verschillende naaitechnieken, zoals ritsen inzetten, zakken en kragen maken.

Je bepaalt zelf waarmee je aan de slag wilt. Wil je dekbedhoezen naaien of gordijnen of een chique avondjurk? Dat kan allemaal. Onze ervaren en deskundige coupeuses helpen je met ideeën en adviezen.

We hebben zes naaimachines en een lockmachine. Als je liever op je eigen naaimachine werkt, kan dat natuurlijk ook. Voor je werkstuk moet je zelf zorgen voor stof en naaigaren. Patroontekenpapier en wat modetijdschriften zijn aanwezig.

Er is een naaicursus op dinsdagavond en een op woensdagochtend. Het zijn doorlopende cursussen. Je kunt op elk moment instappen.

Praktische informatie

Woensdagochtend

Startdatum cursus start bij voldoende belangstelling (min 3)
Wanneer woensdagochtend 9:30- 11:30
Duur dit is een doorlopende cursus
Aantal deelnemers max. 5
Kosten 50 euro per maand
Cursusleider binnenkort bekend

 

Dinsdagavond

Startdatum Cursus start bij voldoende belangstelling
Wanneer dinsdagavond 20:00 – 22:00 uur
Duur dit is een doorlopende cursus
Aantal deelnemers max. 5
Kosten 50 euro per maand
Cursusleider Nanouschka Ramaekers

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de cursuscoördinator Margriet Molenaar, tel. 06-47436626 of email: infocursus@stadswerkplaats-zutphen.nl.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.