Door de Corona-crisis moesten we in maart alle cursussen van de Stadswerkplaats stopzetten. Voor het komende seizoen zijn we bezig om te bekijken hoe we weer cursussen kunnen geven die aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. We houden u op de hoogte. Als u belangstelling heeft om een cursus te volgen, kunt u alvast een mail sturen aan Fennie den Hartog (fennie.denhartog@upcmail.nl).

Lascursus

Regelmatig organiseert de Stadswerkplaats een korte lascursus. In twee dagdelen leren deelnemers van een ervaren lasser de basisprincipes van MIG-lassen en elektrisch lassen.

Na die korte cursus kunnen mensen aan de slag in de Open Metaalwerkplaats. Hier staat een volledig ingerichte lasinstallatie. Voor het gebruik van de metaalwerkplaats en de apparatuur gelden dezelfde tarieven en voorwaarden als voor de houtwerkplaats.

We organiseren de cursus in samenwerking met hoefsmid Jack de Groot uit Brummen. De cursus wordt gegeven wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Peter van de Bosch, p.vdbosch@zonnet.nl.