De belangstelling voor deze cursus is enorm. Omdat de wachtlijst ook overvol is, hebben we de inschrijving voor deze cursus moeten sluiten. Vanaf 15 december stopt deze cursus bij de Stadswerkplaats.

In de cursus Meubelmaken leer je hoe je een idee creatief en professioneel kunt omzetten in een eindproduct met een mooie vormgeving en afwerking.

De eerste avond besteden we aandacht aan het ontwerp­, de aanschaf en het kiezen van materialen. In de avonden daarna volgt instructie van het benodigde elektrisch handgereedschap en de aanwezige stationaire machines (formaatzaag, vlak- en vandiktebank, etc.). Tegelijk ga je werken aan je meubelstuk. Al werkend krijg je advies over bijvoorbeeld manieren van verbinden, verlijmen en afwerken.

Geen ervaring? Geen probleem. Door de kleine groep (vier cursisten) kunnen wij (twee cursusleiders) elke cursist tijdens de cursus op zijn of haar eigen niveau begeleiden. 

 

“De cursus meubelmaken is leuk, leerzaam en praktisch. Je maakt onder professionele begeleiding een meubel naar eigen inzicht en daar leer je veel van.”

Inspirerende voorbeelden
Ronde tafel – the making of


Praktische informatie

Voor deze cursus geldt:

  • Maximaal 4 cursisten + 1 cursusleider
  • Dragen van mondkapje is verplicht
  • We houden 1,5 meter afstand
  • Cursisten en cursusleider zijn corona- en klachtenvrij

Het maken van een meubel duurt vaak langer dan 10 weken. Inschrijving is daarom het hele jaar door mogelijk. Als een van de cursisten klaar is met zijn of haar meubelstuk kan de volgende op de lijst van inschrijving deelnemen. De cursusleider neemt daarvoor tijdig contact met u op. Betalingsverplichting start vanaf het moment van deelname.

 

Wanneer          donderdagavond 19– 22 uur
Duur                10 weken
Startdatum      24 juni 2021
Kosten             €285,- excl. materialen
Deelnemers     max. 4 per cursusavond
Cursusleider   Mels Wellian

Deze cursus is voorlopig volgeboekt!

Neem voor meer informatie over de cursus op donderdagavond contact op met Mels Wellian tel. 06-2489 2885, email: info@melswellian.nl

Vul voor de cursus op donderdagavond van Mels Wellian het speciale inschrijfformulier in!