img 0575-845526
img info@stadswerkplaats-zutphen.nl
img Bezoekadres: De Waarden 309, Zutphen. Postadres: De Waarden 309, 7206 GV, Zutphen
  • Volg ons:
Cursus Meubelmaken

 

In deze cursus leer je hoe je een idee creatief en professioneel kunt omzetten in een eindproduct met een mooie vormgeving en afwerking. De eerste avond wordt aandacht besteed aan het ontwerp­, de aanschaf en het kiezen van materialen. In de avonden daarna volgt instructie van het benodigde elektrisch handgereedschap en de aanwezige stationaire machines (formaatzaag, vlak- en vandiktebank, etc.). Tegelijk ga je werken aan je meubelstuk. Al werkend wordt advies gegeven over bijvoorbeeld manieren van verbinden, verlijmen en afwerken.

Geen ervaring? Geen probleem. Door de kleine groep (vier cursisten) kunnen wij (twee cursusleiders) elke cursist tijdens de cursus op zijn of haar eigen niveau begeleiden.

 

Reactie van een deelnemer:

“De cursus meubelmaken is leuk, leerzaam en praktisch, je maakt onder professionele begeleiding een meubel naar eigen inzicht en daar leer je veel van.”

 

Praktische informatie

Het maken van een meubel duurt vaak langer dan 10 weken. Inschrijving is daarom het hele jaar door mogelijk. Als een van de cursisten klaar is met zijn of haar meubel kan de volgende op de lijst van inschrijving deelnemen. De cursusleider Mels neemt daarvoor tijdig contact met u op. Betalingsverplichting start vanaf moment deelname.

Start                vanaf 03 – 09 – 18 en 06 – 09 – 18

Wanneer          opgave het hele jaar voor de maandag of donderdagavond 19– 22 u
Duur                10 weken
Kosten             € 285,- excl. materialen
Deelnemers     max. 4 per cursusavond
Cursusleider   Mels Wellian (meubelmaker)

 

Doe mee en vul het speciale inschrijfformulier in!

Neem voor meer informatie contact op met Mels Wellian tel. 06-2489 2885, email: info@melswellian.nl