Wil je iets maken of repareren van metaal? Een bijzettafeltje, een stoel of een kapstok? De Stadswerkplaats beschikt nu over een metaalwerkplaats waar je kunt lassen en andere metaalbewerkingen kunt uitvoeren met speciaal gereedschap. Omdat veel voorwerpen uit een combinatie van metaal en hout bestaan, is de Stadswerkplaats de ideale plek om je project te realiseren.  

Open voor iedereen

In de open metaalwerkplaats van de Stadswerkplaats Zutphen kun je als doe-het-zelver aan de slag. Hier kun je gebruik maken van lasapparatuur, elektrisch gereedschap, handgereedschap en werkbanken in een goed geventileerde werkruimte.

Werken in de open werkplaats is laagdrempelig. Onze vakmensen helpen je graag op weg. Als je wilt dat een deskundige met je samenwerkt tijdens je klus, kan dat ook, tegen een passend uurtarief. Uitvoering van een complete opdracht is ook mogelijk. Hiervoor krijg je een prijsopgave.

Veiligheid voorop

Je moet voldoende vaardigheden hebben om veilig met de lasapparatuur en het gereedschap te werken.

Ons aanbod

De werkplaats bemiddelt voor degenen die een korte startlascursus willen doen. Deze cursus vindt niet plaats in de Stadswerkplaats maar in Kortenoever. Na deze cursus mag je de lasapparatuur in de werkplaats gebruiken.

Tarieven

Voor het gebruik van de metaalwerkplaats gelden dezelfde voorwaarden en tarieven als in de open houtwerkplaats. In dit document staan de verschillende tarieven.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de metaalwerkplaats, neem dan contact op met Peter van den Bosch, pvdbosch@zonnet.nl