Stadswerkplaats stopt met activiteiten

geplaatst in: Nieuws | 0

Vanaf 1 januari 2022 stopt de Stadswerkplaats Zutphen helaas met de Open Werkplaats en de meeste cursussen. Ook nemen we vanaf dat moment geen reparaties meer aan. Op 28 februari 2022 moeten we de werkplaats aan De Waarden 309 verlaten. Dat betekent dat we onze machines en gereedschappen elders moeten gaan opslaan. Het laatste Repair Cafe is op 29 januari. Voor het Repair Cafe zoeken we naar een andere locatie. De naaicursus kan nog tot de tweede week van februari doorgaan.

De gemeente Zutphen heeft de voormalige kantine van FC Zutphen de afgelopen jaren aan ons ter beschikking gesteld. We hebben de ruimte verbouwd en gaandeweg veel professioneel gereedschap en machines aangeschaft. De mooie locatie aan de IJssel is nu bestemd voor woningbouw. Het is nog niet gelukt om een ander geschikt onderkomen te vinden.

Kom helpen!

We zoeken nog vrijwilligers die ons willen helpen met het inpakken en verhuizen van de inboedel en met andere hand en span diensten. Wilt u ons komen helpen? Neem dan contact met ons op via info@stadswerkplaats-zutphen.nl.