Inschrijving workshops

De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van het formulier.  Ongeveer een week voor aanvang van de workshop krijg je bericht of deze doorgaat of niet.

Met het versturen van de inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden zoals vermeld op deze pagina.

 

Algemene voorwaarden

  • Deelname aan de workshop is op eigen risico. De begeleider(s) en de Stichting Stadswerkplaats Zutphen zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of een ongeval.
  • De organisatie van de Stadswerkplaats Zutphen draait op vrijwilligers. Deelnemers worden geacht zelf mee te helpen met opruimen aan het eind van de workshop.
  • Het materiaal is grotendeels inbegrepen (textielworkshops) als je iets maakt wat meerkosten met zich meebrengt dan kan dit vooraf worden besproken, in dat geval wordt er in overleg een passend bedrag in rekening gebracht.
  • Om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan je op tijd in te schrijven. Zodra de workshop vol is wordt dit vermeld op de website. Als er veel vraag is wordt er eventueel een extra workshop geprogrammeerd.

Annulering

  • Als er een reden is om af te zeggen moet dit liefst zo vroeg mogelijk en uiterlijk een week voor aanvang van de workshop.
  • De Stadswerkplaats Zutphen behoudt zich het recht voor een workshop te annuleren als er onvoldoende belangstelling is.

 

Doe mee en vul het inschrijfformulier in!

Neem voor meer informatie contact op met de workshopcoördinator tel. nr. 0653830792 of email: infocursus@stadswerkplaats-zutphen.nl.